Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Kristoffer Ekström 45 min

Förlustsvit bruten, domartabbe och nytt fantastiskt målvaktsspel av utespelaren Fredrik Mårtensson. Torp kom till spel med endast 15 spelare där t.o.m. lagledaren Mathias Jönsson fick sitta ombytt på avbytarebänken. Torp inledde matchen bäst. I den 3:e minuten rinner Kristoffer Ekström genom Kickförsvaret men målvakten gör en fin räddning på Kristoffers avslut. I den 15:e minuten skjuter Martin Jönsson ett volleyskott som målvakten gör en kanonräddning på. I den 16:e minuten skjuter Andreas Jönsson ett tungt långskott som målvakten räddar precis. I den 24:e minuten gör Fredrik Mårtensson en fantastisk räddning då en Kickspelare kommer fri. I den 26:e minuten slår Kick en inåtskruvad hörna och från mycket nära håll står en omarkerad Kickspelare och nickar mot mål där Fredrik Mårtensson gör en fin reflexräddning. I den 28:e minuten misslyckas Nicklas Mattsson med sin bakåtpass och en Kickspelare snappar upp bollen och ensam med Fredrik Mårtensson lobbar han bollen elegant in i mål till 1-0 för Kick och vilt jubel på Kroksbäcks IP. I den 32:a minuten spelar Andreas Jönsson ett långt uppspel mot Kristoffer Ekström som nickskarvar bollen till Anders Nilsson. Anders tar emot och spelar snett bakåt till Kristoffer Ekström som får på en perfekt träff och bollen går i en båge över målvakten in i bortre krysset och kvitterat till 1-1. I den 35:e minuten kommer tidernas domartabbe. Kick får frispark precis utanför Torps straffområde. Domaren säger att det kommer ny signal, dvs att domaren måste blåsa i pipan innan Kick får slå frisparken. Torps försvarsmur börjar backa och Fredrik Mårtensson står in till ena stolpen och dirigerar dem. Då slår Kick frisparken retfullt in i mål i motsatta hörn där Fredrik Mårtensson stod. 2-1 för Kick och vilda protester från Torparna. Domaren vill inte diskutera saken under matchen. Efter slutsignalen av matchen erkänner domaren att han gjorde fel som godkände målet men det hjälper inte oss nu precis, eller hur??? I den 40:e minuten gör Fredrik Mårtensson en fin fotparad på ett skott. I den 45:e minuten blir det kalabalik framför Kicks mål och Philip Marklund prickar stolpen och Anders Nilsson och Kristoffer Ekström har båda chanser att få in bollen. I hettan framför mål så sparkar en liggande målvakt på Kristoffer Ekström och en annan Kickspelare slår med knytnäve på Kristoffer. Det blir tumult och nästan alla spelare är inblandade. Alltihop renderar i två gula kort! Ett till Kristoffer Ekström och ett till Kicks målvakt. 2-1 står sig första halvlek ut. I den 56:e minuten slår Martin Rengbo en fin frispark som målvakten dyker ner och gör en bra räddning på. I den 80:e minuten kommer två Kickspelare fria med Fredrik Mårtensson och 3-1 är ett faktum. Östra Torp förlorade sin första match för året i den 21:a omgången. I nästa match som också är årets sista väntar Lilla Beddinge BK hemma söndagen den 28:e september klockan 15:00.